Natuurlijk bloemen heeft een uitgebreid assortiment aan kleurrijke, exclusieve bloemen van het seizoen.

Doordat onze grossiers elke dag de beste kwaliteit bloemen aanleveren, kunnen wij garanderen dat u lang van uw mooie boeket kunt genieten.

Klik op deze link om voorbeelden van boeketten te zien die, met het huidige aanbod van bloemen, voor u gemaakt en bezorgd kunnen worden.(iCloud)

Om een boeket te bestellen kunt natuurlijk gewoon bellen tijdens openingstijden. Of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of vul dit bestelformulier in. Graag vermelden: het soort boeket, naam en bezorgadres, tekst op het kaartje en bezorgdatum. In overleg kan er evt. per bank overgemaakt worden.

Bloemabonnement

Waarom uzelf niet verwennen met mooie verse seizoens bloemen, wanneer u wilt, bezorgd aan huis??

Natuurlijk... een bloemabonnement van Marieke!!

Bepaal hoe vaak u bloemen wilt ontvangen en laat de bloemen in de vaas bij u thuis afleveren..         Small: €17,50               Medium: €22,50             Large: €27,50

 Prijzen zijn compleet met leenvaas en natuurlijk goed schuin aangesneden, verse seizoensbloemen! Voor regio Druten zijn ook de bezorgkosten inbegrepen. Abonnementen hebben geen opzegtermijn.